Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2014 - 15:03 Yorum: 0

3. Uluslararası Adana Tango Festivali'ne doğru

Konserler ve dans gösterilerinin yapılacağı festival, yarın başlayacak

3. Uluslararası Adana Tango Festivali'ne doğru

ADANA (AA) - Bir dans evi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Adana Tango Festivali, yarın başlayacak.

Rusya ve Arjantin'den tangocular ile orkestranın katılacağı festival, 3 gün sürecek. Uluslararası festival 26 Ekim Pazar gününe kadar her akşam değişik mekanlardaki etkinliklerle gerçekleşecek. 

Festival, yarın Ziyapaşa Bulvarı Şinasi Efendi Sokağı'nda halka açık açılış dans gösterisiyle başlayacak. Adana Kız Lisesi'nde 24 Ekim'de Miguel Calvo - Pelin Calvo, 25 Ekim'de bir otelde ise Demian Garcia - Fatima Vitale, Pamela Maouad – Mark Samuel ile Utku Küley - İris Başak Doğru çiftleri dans gösterisi sunacak.

Rusya'nın dünyaca ünlü tango orkestrası Solo Tango Orkestrası, 26 Ekim'de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda konser verecek, dansçılar şovlarını sergileyecek.

Festival biletleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Gişesi, Leman Kültür Merkezi ile Casa De La Danza Dans Evi'nden temin edilebilecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber