Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Eylül 2022 - 11:03 Yorum: 0

3. Uluslararası Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklar başladı

Erzurum'da 15-16 Ekim'de 3'üncüsü gerçekleşecek olan Uluslararası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklara...

3. Uluslararası Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklar başladı

Erzurum'da 15-16 Ekim'de 3'üncüsü gerçekleşecek olan Uluslararası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklara başlandı.

15-16 Ekim'de Erzurum'da düzenlenecek olan 3. Uluslararası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunları için hazırlıklara başlandı. 170 metrelik pist ile şehrin merkezine yapılan oyun alanında parkur hazırlıklarına başlayan Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü her geçen yıl çıtayı daha da üste taşıyor.

Erzurum Macera Off-Road Kulüp Başkanı Lokman Toptaş, "Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Erzurum Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunları'nın 15-16 Ekim'de startını vereceğiz. Oyunlar için şu anda 1700 metrelik etap hazırlığımız başladı. Şu anda 60 ilden 4 ülkeden ciddi bir katılımımız olacak. Yaklaşık 4 binin üzerinde yerli ve yabancı turist beklemekteyiz. İnşallah kazasız belasız bir şekilde bu organizasyonu bitireceğiz" dedi.

Kışa merhaba organizasyonu

3. Geleneksel Uluslararası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Macera Off-Road oyunları ile kışa merhaba diyeceklerini ifade eden Toptaş, "Erzurum kış turizminde daha fazla aktivite yapılan bir ildir ve bizimde burada kışa merhaba organizasyonu ile off-road oyunlarımızı başlatmak istedik. Kış turizminde kar safarisi, lastik raftingi ile devam etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber