Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2017 - 12:13 Yorum: 0

30 adet taziye evi ve 5 anaokulu hizmete açılıyor

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından Taziye evi ve Anaokulu olmayan kırsal mahalleler için yapımına başlanan, 30 adet Taziye Evi ve 5 adet Anaokulu...

30 adet taziye evi ve 5 anaokulu hizmete açılıyor

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından Taziye evi ve Anaokulu olmayan kırsal mahalleler için yapımına başlanan, 30 adet Taziye Evi ve 5 adet Anaokulu hizmet binaları inşaatı tamamlanarak, hizmete açılıyor.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, yapılan tüm işlerde amaçlarının vatandaşların birlik, beraberlik ve güven içinde yaşamaları ile yaşam standartlarının yükseltilmesi olduğunu belirterek, taziye evlerinin köy halkının taziye ve hayır işlerini daha organizeli ve kolay bir şekilde gerçekleştirmesini sağlayacağını söyledi. 30 adet taziye evi ve 5 adet anaokulunun tamamlanma aşamasında olduğunu ifade eden Balcı, yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade etti.

30 adet taziye evi ve 5 anaokulu hizmete açılıyor

30 adet taziye evi ve 5 anaokulu hizmete açılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber