Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ağustos 2014 - 15:13 Yorum: 0

30 Ağustos Zafer Bayramı

GİRESUN (AA) - Yağlıdere ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Mustafa Kemal İlkokulu önündeki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın...

30 Ağustos Zafer Bayramı

GİRESUN (AA) - Yağlıdere ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

 Mustafa Kemal İlkokulu önündeki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Çavuş Ökkeş Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 30 Ağustos'un Türk ulusunun tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Düşmanlar ve onların ülke içindeki işbirlikçileri tarafından yok edilmeye ve paylaşılmaya karar verilerek topraklar işgal edilmiştir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, bir milli devlet ve kahraman bir orduyu çıkarmayı başararak 30 Ağustos 1922'de Anadolu'daki yüzlerce yıllık Türk varlığına kastedenleri tarihe gömmüştür" dedi.

Törene, Kaymakam Vekili ve Dereli Kaymakamı Ömer Faruk Kala, Garnizon Komutanı Mehmet Verim, Belediye Başkan Vekili Zihneti Kahyaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından Yağlıdere Kaymakam Vekili Kala, makamında tebrikleri kabul etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber