Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ağustos 2014 - 22:48 Yorum: 0

30 Ağustos Zafer Bayramı

MALATYA (AA) -  Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon düzenledi. Bir otelde düzenlen resepsiyonda eşi Şeyma Şahin ile birlikte davetlileri...

30 Ağustos Zafer Bayramı

MALATYA (AA) -  Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon düzenledi. 

Bir otelde düzenlen resepsiyonda eşi Şeyma Şahin ile birlikte davetlileri karşılayan Vali Vasip Şahin, tebrikleri kabul etti. 

Şahin, resepsiyonda yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zaferi'nin 92. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Herkesin bayramını kutladığını belirten Şahin, "Bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bizlere ve kendi nesillerine bundan sonra gelecek milletimizin nesline, onların kahramanlıkları ebediyen birer örnek, ışık ve yol gösterici olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Şahin ve eşi Şeyma Şahin ile 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ve eşi Ferhan Huduti tarafından Türk bayrağı desenli pasta kesildi.

Resepsiyona, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, dernek ve odaların temsilcileri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber