Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ağustos 2014 - 23:43 Yorum: 0

30 Ağustos Zafer Bayramı

Uşak Valisi Seddar Yavuz, resepsiyon verdi

30 Ağustos Zafer Bayramı

UŞAK (AA) - Uşak Valisi Seddar Yavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon verdi.

Hasbahçe Polisevi'ndeki resepsiyonda, Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz, davetlileri kapıda karşıladı. 

Etkinlikte konuşan Yavuz, yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramının büyük coşkuyla kutlandığını ve Türk milletinin en çaresiz zamanlarda bile en büyük güçlükleri aşabileceğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, barış, demokrasi ve istikrarın ülkesi olduğunu kaydeden Yavuz, şöyle konuştu:

"Türkiye, 2023 yılı hedefleriyle de dünyanın ilk 10 büyük ülkesi arasında yer alacaktır. Bizler bu bereketli topraklarda, birlik ve beraberlikten aldığımız enerjiyle güçlüyüz, azimliyiz, cesuruz. Kalbimiz, memleketimiz ve bayrağımız için çarpmaktadır. Bizi, güçlü Türkiye hedefinden saptırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Tüm varlığını, bilgisini, birikimini memleketi uğruna sarf eden Türk milleti, milletler topluluğundaki onurlu yerini korumaya devam edecektir."

Resepsiyona katılan şehit yakınları ve gazilerle ayrı ayrı sohbet eden Vali Yavuz ve eşi, daha sonra pastayı kesti.

Etkinliğe, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, protokol üyeleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber