Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ağustos 2016 - 17:03 Yorum: 0

30 Ağustos Zafer Bayramı Bolu’da törenlerle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü Bolu'da coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Bolu’da törenlerle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü Bolu'da coşkuyla kutlandı.

Anıt Park'taki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan kutlama törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Hüseyin Aziz Çetinkaya, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcıları Mustafa Kemal Keskin, Necdet Özeroğlu ile Mustafa Özsoy, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzel, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenklerinin sıra ile Atatürk Anıt'a konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin devamında Topçu Binbaşı Ali Aycan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra ise Bolu Fen Lisesi 12-A sınıfı öğrencisi Muhammet Koç "Bayrak" isimli şiiri okudu.

Anıt Park'ta düzenlenen törenin ardından Valilik Makamında Bolu Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Hüseyin Aziz Çetinkaya, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından tebrikler kabul edildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı programı Vali Aydın Baruş tarafından katılımcılara verilen kokteylin ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber