Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2014 - 22:48 Yorum: 0

30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu

Ağrı Valisi Tekinarslan: "Bayrağı teslim ederken esas olan, şanla şerefle gönül huzuru içerisinde ve vicdanımız rahat bir şekilde teslim edebilmektir"

30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu

AĞRI (AA) - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, "Bayrağı teslim ederken esas olan, şanla şerefle gönül huzuru içerisinde vicdanımız rahat bir şekilde teslim edebilmektir" dedi.

Ağrı Valiliğince 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verildi. 

Tekinarslan'ın ev sahipliğinde, Vali Konağı'nda verilen resepsiyona, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle daire müdürleri katıldı.

Resepsiyonda konuşan Tekinarslan, ağustosun, milletçe tarihte zaferlerin yaşandığı ve zafer coşkusunun hiç eksik olmadığı bir ayda kutlandığını söyledi.

 

Tekinarslan, "Çok şükür, şehitlerimiz, gazilerimizin bizlere bıraktıkları bayrağımızı, vatanımızı, hep birlikte el birliği ile kurduğumuz bu devleti yine el birliği ile yaşatmanın keyfini yaşıyoruz. Bu zaferin mimarları doğusu ve batısıyla kuzeyi ve güneyiyle Anadolu'da yaşayan bütün insanlar. Sadece kazandıklarını değil geleceklerini de birlikte kurarlar" dedi.

12'nci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevine başlamasına da değinen Tekinarslan, Ağrı halkı adına ona millete hizmet yolunda başarılar dilediğini ifade etti.

İki yıldır görev yaptığı Ağrı'da, her fırsatta toplumun her kesimiyle birlikte olmaya özen gösterdiğini kaydeden Tekinarslan, şöyle konuştu:

"(Halkın içinden bir valisiniz) dedikleri zaman, hep şu cevabı verdim; 'Eğer valisi, paşası, kaymakamı, müdürü, oda başkanı, parti başkanı, esnafı, tüccarı, köylüsü, işçisi ve askeri bir arada olmazsa bir arada düşünmez, derdine birlikte derman aramaz ve neşesini birlikte yaşamaz ise zaten ona halk denmez.' Ne içinde sizin olmadığınız bir toplulukta halk diyebilirim, ne içinde kendimin olmadığını halk görebilirim. Ancak biz hepimiz bir araya geldiğimizde bir halkız. Bu bir araya gelmişliğin ortaya koyduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni nasıl el birliği ve gönül birliği ile ter dökerek, kan dökerek kurmuşsak nasıl evlatlarımızın rızkından kesip cepheye savaşan askere destek olmuş isek bugün de aynı heyecan içerisinde medeniyet yolunda dünyayı aydınlatan yeni zaferleri hep birlikte kazanacağız. Bayrağı teslim ederken esas olan, şanla şerefle gönül huzuru içerisinde ve vicdanımız rahat bir şekilde teslim edebilmektir."

Tekinarslan, Ağrı Belediyesinden resepsiyona katılım olmamasını, "Kendilerini bizzat davet etmemize rağmen herhalde yoğun programlarından dolayı katılmadılar ama bundan sonraki programlarda kendilerini aramızda görmek isteriz" diyerek değerlendirdi.

Program, havai fişek gösterisi altında Türkçe ve Kürtçe şarkılarla sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber