Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Ağustos 2014 - 18:23 Yorum: 0

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

ESOGÖ Rektörü Gönen: "Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kazanılan zafer, Türk milletinin kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, aynı zamanda vatan sevgisi, birlik ve beraberlik ruhunun da ne kadar büyük ve sarsılmaz

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kazanılan zafer, Türk milletinin kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, aynı zamanda vatan sevgisi, birlik ve beraberlik ruhunun da ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu  ortaya koymuştur" ifadelerini kullandı. 

Gönen, mesajında, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirilen ve yüce Türk milleti ile kahraman Türk ordusunun gücünü ve zaferini tüm dünyaya ilan ettiği Büyük Taarruz Zaferi'nin 92. yıl dönümünü kutlamanın onurunun yaşandığını belirtti. 

Mesajında, büyük zaferi yaşatan başta Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitleri ve kahraman gazileri minnet ve şükranla andığını vurgulayan Gönen, şunları kaydetti:

"Atalarımız bu toprakları canlarıyla, kanlarıyla vatan yapmışlar ve vatanın her karış toprağı için kadını erkeği, genci yaşlısı, doğulusu batılısı demeden omuz omuza vererek savaşmış, özgür yaşamak, vatana sahip çıkmak uğruna hayatlarını ortaya koymuşlardır.

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kazanılan zafer, Türk milletinin kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, aynı zamanda vatan sevgisi, birlik ve beraberlik ruhunun da ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu  ortaya koymuştur."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber