Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Eylül 2016 - 08:33 Yorum: 0

30 Ağustos Zafer turnuvası yapıldı

Erzincan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç turnuvası düzenlendi.Erzincan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç turnuvası düzenlendi.

30 Ağustos Zafer turnuvası yapıldı

Erzincan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç turnuvası düzenlendi.Erzincan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç turnuvası düzenlendi. 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaları çerçevesinde Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Zafer bayramı Satranç turnuvası" organize edildi.Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç turnuvasında, 2 gün süren müsabakalar neticesinde dereceye giren sporculara düzenlenen tören ile madalya ve satranç takımı hediye edildi.6 tur üzerinden yapılan müsabakalar neticesinde Nefise Sakçı birinci, Arkın Arıcı ikinci, Ali Sakçı ise üçüncü oldu.Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, spor hayatlarında başarılar diledi.

30 Ağustos Zafer turnuvası yapıldı

30 Ağustos Zafer turnuvası yapıldı

30 Ağustos Zafer turnuvası yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber