Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 19:03 Yorum: 0

30 dakikada 160 adet lastiği çalarak kayıplara karıştılar

Kızılcahamam'da, 30 dakika içinde 160 adet otomobil lastiğini çalan hırsızlar olay yerinden bir minibüsle kaçtı

30 dakikada 160 adet lastiği çalarak kayıplara karıştılar

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da, 30 dakika içinde 160 adet otomobil lastiğini çalan hırsızlar, olay yerinden bir minibüsle uzaklaştı.

Olay, Kızılcahamam Sanayi sitesinden otomobil lastiği satan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerine bir minibüsle gelen hırsızlar, Daha sonra manivela ile kapının kilidini kırarak içeri girdi. 

Yaklaşık 30 dakika içinde 25 bin lira değerindeki 160 adet lastiği seçerek çalan hırsızlar, lastikleri minibüse yükleyerek söz konusu yerden uzaklaştı. Yaşananlar, saniye saniye yan taraftaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Sabah iş yerine gelen dükkAn sahibi Muammer İpek  kapının açıldığını fark edince polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri lastikçide parmak izi incelemesi yaptı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yıllardır Kızılcahamam sanayi sitesinde esnaflık yaptığını dile getiren iş yeri sahibi İpek, birkaç yıl önce yine böyle bir olayı aynı işi yapan kardeşinin yaşadığını dile getirerek, "Sanayi sitesinde maalesef bir bekçi yok, polis de yok, 100 esnaf burada ticaret yapıyor ama gece böyle olaylarda meydana geliyor. Çok üzgün ve şaşkınım bunu yapanların kısa sürede başka insanların canını yakmadan yakalanmasını istiyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber