Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 12:13 Yorum: 0

30 kilogramlık bal kabağı yetiştirdi

Mersin'de bir vatandaşın, evinin bahçesinde yetiştirdiği 30 kilogramlık bal kabağı görenleri şaşırtıyor

30 kilogramlık bal kabağı yetiştirdi

MERSİN (AA) - Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan İlhan İlgün, bahçesinde 30 kilogramlık bal kabağı yetiştirdi.

Almanya’da çalışıp emekli olduktan sonra eşi Zeynep İlgün ile Silifke’nin Taşucu mahallesine yerleşen İlhan İlgün, evinin bahçesinde bu yıl ilk defa kabak yetiştirmeye başladı. Hiç bir hormon maddesi kullanmadan yetiştirdiği kabaklarının arasındaki 30 kilogramlık bal kabağı ise görenleri hayrete düşürüyor.

Kabaklarını bahçesinde organik olarak yetiştirdiğini belirten İlgün, 30 kilogramlık kabağın, bu kadar büyüyeceğini kendisinin bile tahmin etmediğini söyledi.

Görenlerin de çok şaşırdığını ifade eden İlgün, "Bahçemde tabi olan ürünleri yetiştiriyoruz. Bu sene de ilk defa kabak ektik ancak bu kadar büyük olabileceğini asla tahmin etmedim. Çok şaşırdık, İnşallah bunu komşularla birlikte tatlı yapıp yiyeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber