Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

30 yıllık çam ağaçları, istinat duvarı uğruna yok edildi

Hatay'ın Erzin ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde bulunan yaklaşık 30 yıllık çam ağaçları, istinat duvarı uğruna ortadan kaldırıldı.

30 yıllık çam ağaçları, istinat duvarı uğruna yok edildi

Hatay'ın Erzin ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde bulunan yaklaşık 30 yıllık çam ağaçları, istinat duvarı uğruna ortadan kaldırıldı. Ağaç katliamına Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Şeref Vural ve Erzin Kent Konseyi Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu'nun yanı sıra vatandaşlarda tepki gösterdi.

Ağaç katliamına vatandaşlar da tepki göstererek, bir istinat duvarı için böyle kıyım yapılmasının son derece yanlış olduğunu dile getirdiler. Çam ağaçlarının kesilmesi için hiçbir resmi kurumdan izin alınmadığını sözlerine ekleyen vatandaşlar, Orman İşletmesine haber verilmesi üzerine görevlilerin gelerek tutanak tuttuğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber