Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:13 Yorum: 0

30 Yıllık Polis Memuruna Mesai Arkadaşlarından Emeklilik Sürprizi

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'a bağlı Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve yaş haddinden dolayı emekli olan 30 yıllık polis memuru...

30 Yıllık Polis Memuruna Mesai Arkadaşlarından Emeklilik Sürprizi

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'a bağlı Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve yaş haddinden dolayı emekli olan 30 yıllık polis memuru Dursunbey Çebi mesai arkadaşları tarafından düzenlenen kahvaltı ile mesleğe veda etti.

Ergene ilçesi Sağlık Mahallesinde bulunan bir kafede düzenlenen kahvaltıda Ergene İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, polis memuru Dursunbey Çebi'ye hizmet anı plaketi takdim ederken "Bugüne kadar emniyet teşkilatımıza vermiş olduğun hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, sivil hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Meslekten ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Çebi, "1987'de ilk olarak Konya'da görev yaparak mesleğe başladım. 1998 yılında Çorlu'ya atandım. Uzun yıllar Çorlu'da görev yaptıktan sonra son 2 yıldır da Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde meslek hayatıma devam ettim. Toplam 30 yıl bu kutsal mesleği ifa ettim. Bugün de Ergene Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy'un elinden plaket alarak görevim sonlandı. Emniyet müdürüme, amirlerime, komiserlerime ve mesai arkadaşlarıma bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün her ne kadar üzüntülü olsam da bu şekilde meslekten ayrılmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Kahvaltı sonrası emekliye ayrılan polis memuru Dursunbey Çebi mesai arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber