Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2016 - 14:18 Yorum: 0

300 Lavanta fidanı toprakla buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAUN) botanik bahçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğünün...

300 Lavanta fidanı toprakla buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAUN) botanik bahçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğünün de destekleri ile 300 Lavanta fidanı dikimi gerçekleştirildi.

BAUN botanik bahçesinde, öğretim elemanları ile birlikte personel ve öğrencilerinin yanı sıra birçok doğaseverlerin de katıldığı dikim etkinliği şenlik havasında geçti. Öğretim elemanları ve öğrenciler birlikte dikmiş oldukları fidanlara can suyu verildikten sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Botanik Bahçesi ve Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fatih Satıl, "Botanik Bahçesinin tamamlanabilmesi için yerel yönetimlerle işbirliğine ve onların desteklerine ihtiyacımız var. Botanik Bahçesi tamamlandığında bu arazi, özellikle ilköğretim ve lise öğrencilerimiz için önemli bir doğa eğitim merkezi haline dönüşecektir. Ayrıca, dikim etkinliğine desteklerinden dolayı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına, Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğüne ve fidan dikimine katılan tüm doğaseverlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

300 Lavanta fidanı toprakla buluştu

300 Lavanta fidanı toprakla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber