Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ağustos 2019 - 17:38 Yorum: 0

35 yıl hapis cezası bulunan şüpheli elbiselerin arasında yakalandı

Aksaray'da hakkında 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 12 bin TL para cezası bulunan şahıs polisin operasyonu ile bir minibüsün arkasında elbiselerin...

35 yıl hapis cezası bulunan şüpheli elbiselerin arasında yakalandı

Aksaray'da hakkında 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 12 bin TL para cezası bulunan şahıs polisin operasyonu ile bir minibüsün arkasında elbiselerin arasında yakalandı.

Olay, Aksaray Ankara karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kumar oynanması için yer temin etme ve imkan sağlama, yağma, tefecilik suçları gibi 7 ayrı dosyadan hakkında kesinleşmiş 35 yıl 1 ay hapis cezası ile 12 bin lira para cezası bulunan Zeynel B.'nin (34) Aksaray'da olduğunu tespit etti. Teknik ve fiziksel takiplerden yola çıkarak operasyon için düğmeye basan ekipler, Aksaray Ankara karayolunda bir süre minibüsü takibe aldı. Ekipler, operasyonla minibüsü yakaladı. Minibüsün arka kısmında yapılan aramada şüpheli şahıs elbiselerin arasında saklanırken yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli buradaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber