Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 08 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

350 genç Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti

Merkezi Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan Akil Gençler Platformu Genel Başkanı Delil Ateş, beraberindeki 350 gençle birlikte Kahraman Şehit Ömer...

350 genç Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti

Merkezi Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan Akil Gençler Platformu Genel Başkanı Delil Ateş, beraberindeki 350 gençle birlikte Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etti.

Akil Gençler Platformu başkanı Delil Ateş, Genel Başkan yardımcısı Hamdullah Tan, Teşkilat Başkanı Necmettin Sevgili ve Şanlıurfa il Başkanı Ahmet Alpay'ın da aralarında bulunduğu ziyaretçiler sabah saatlerinde Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine geldi ve Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in mezarı başında dua etti.

"Hepimiz Ömer Halisdemir'iz"

Kahraman Ömer Halisdemir'in bıraktığı kahramanlık mirasına sahip çıkacaklarını söyleyen Akil Gençler Platformu Genel Başkanı Delil Ateş, "Peygamberler şehri Şanlıurfa ve ilçelerinden Akil gençler olarak buraya geldik. 15 Temmuz'da kalleş bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz'da ki mücadeleyi ikinci Çanakkale Zaferine benzetiyoruz. Akil gençler olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren gençlerin kanıyla yazılmış Darbe anayasasına hayır, gençlerin fikirleriyle yazılacak sivil bir anayasa şiarıyla yola çıktık ve Çanakkale ruhunu Edirne'den Hakkari'ye kadar yaşatmakla kendimiz yükümlü gördük ve bu sorumlulukla yola devam ettik. Şehidimiz Ömer Halisdemir, cuntanın alnına sıktığı kurşunla büyük bir kahramanlık mirasını biz gençlere bırakmıştır. Biz de Şehit Ömer Halisdemir'in mezarı başında söz veriyoruz Yolun yolumuzdur, ailen ailemizdir ve senin bıraktığını kahramanlık mirasına sonuna kadar sahip çıkacağız. Ömer Halis demek şehitlik mertebesini çobanlık yaparken göze almak demektir, 79 milyona nefes almak demektir, Ömer Halis demek ölümü gözünden öpen yiğit demektir. Böyle bir yiğide böyle bir ağabeye sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Dolayısıyla hepimiz Ömer'iz, hepimiz şehit olmaya hazırız.'" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber