Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 03 Temmuz 2022 - 09:48 Yorum: 0

3500 rakımda kar banyosu

Hakkari Valiliği öncülüğünde Cilo Dağları'ndaki Sat Buzul Gölleri'nde bu yıl 4.'sü düzenlenen Doğa Sporları Festivali'ne katılan türkücü Aydın...

3500 rakımda kar banyosu

Hakkari Valiliği öncülüğünde Cilo Dağları'ndaki Sat Buzul Gölleri'nde bu yıl 4.'sü düzenlenen Doğa Sporları Festivali'ne katılan türkücü Aydın Aydın, kuzusu ile birlikte kar banyosu yaptı.

Yüksekova ilçesi sınırlarında yer alan Cilo Dağları'ndaki Sat Buzul Gölleri'nde düzenlenen Doğa Sporları Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katılan türkücü Aydın Aydın da 3500 rakımlı Cilo Dağları'nda kuzu ile birlikte kar banyosu yaptı. Bodrum, Marmaris, Çeşme'ye gitmeye gerek olmadığını, Hakkari'de temmuz ayında kar olduğunu söyleyen Aydın Aydın, "Ben hayvan dostuyum. Dünyada ilk defa hayvanlarla düet yaptım. Bugün

Sat Buzul Gölleri'ndeyiz. Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz İdris Akbıyık tarafından 4.'sü düzenlenen Doğa Sporları Festivali'ne çok güzel bir ilgi var. Bugün insanlar Marmara, Ege ve Karadeniz'de yüzerken, biz de Hakkari'de kar banyosu ve karda bronzlaşıyoruz" dedi.

Daha sonra sahne alan Aydın Aydın, birbirinden güzel türküler seslendirdi. Yüzlerce kişi halaya katılarak adeta buzul dağlarını inletti. Sahneden inerek eline davulu alan Aydın Aydın, yüzlerce kişiye muhteşem bir konser verdi.

Festivale Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Tevfik Kumbasar ve Mustafa Berat Kasımoğlu, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer Alper, kurum amirleri, yurt içinden ve yurt dışından vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber