Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 23 Haziran 2016 - 15:08 Yorum: 0

360 Security Mobil Güvenlik Değerlendirmesi Av-test Kapsamında Mükemmel Puan Elde Etti

Global mobil anti-virüs ve optimizasyon uygulaması olan 360 Security, son AV-TEST değerlendirmesinde mükemmel bir bileşik puan elde ederek AV-TEST belgelendirmesine...

360 Security Mobil Güvenlik Değerlendirmesi Av-test Kapsamında Mükemmel Puan Elde Etti

Global mobil anti-virüs ve optimizasyon uygulaması olan 360 Security, son AV-TEST değerlendirmesinde mükemmel bir bileşik puan elde ederek AV-TEST belgelendirmesine hak kazandı.

AV-TEST, "Koruma", "Kullanılabilirlik" ve "Özellikler" kriterlerine bağlı olarak dünya çapında 26 adet mobil anti-virüsün değerlendirmesini gerçekleştirmiştir. 360 Security, gerçek zamanlı kötü amaçlı yazılım tespit özelliği ve son 4 haftada kötü amaçlı yazılım örneklerini %100 tespit etme oranı ile "Koruma" sınıfında mükemmel bir puan elde etti. Anti-virüs motoru, yeni kötü amaçlı yazılım türlerini tespit eden ve tanımlayan yapay zeka algoritmalarının kullanıldığı ve QVM (Qihoo Support Vector Machine - Qihoo Destek Vektör Makinesi) olarak bilinen tescilli bir teknolojidir.

Ayrıca anti-virüs programı, hem "Kullanılabilirlik" (kötü amaçlı yazılım ve aygıt hızının mobil aygıt üzerindeki etkisinin değerlendirilmesi) ve "Özellikler" (hırsızlık önleme, istenmeyen e-posta filtresi ve ilave özellikler) sınıflarında da yüksek puanlar elde etti.

Anti-virüs programının Teknoloji Bölüm Şefi Xu Xin şu ifadeleri dile getirdi: "AV-TEST kapsamında elde ettiğimiz mükemmel puan ve global anti-virüs referansı olarak kabul edilmiş olmamız bizleri mutlu etti. Program, gerçek zamanlı olarak büyük verileri analiz eden ve yeni kötü amaçlı yazılımların öğrenilmesi, tespiti ve bu yazılımlara karşı tepki gösterilmesine olanak tanıyan yapay zeka temeline sahip anti-virüs motoru sayesinde çok sayıda olumlu sonuç elde etmiştir".

Dünya çapında 450 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan Program, 96 ülkedeki çok yüksek indirme oranlarına sahip hepsi bir arada güvenlik uygulamasıdır. 360 Security, kullanıcıların akıllı telefon ve diğer mobil aygıtlarının güvenlik ve performansını iyileştiren ücretsiz Anti-virüs, Boost (Yükseltme) ve Clean (Temizlik) özellikleri de sunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber