Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 09 Eylül 2016 - 10:18 Yorum: 0

37 bin mahkum bayramı evde geçirecek

671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca denetimli serbestliğin kapsamı...

37 bin mahkum bayramı evde geçirecek

671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca denetimli serbestliğin kapsamı genişletilmesiyle birlikte tahliye olan 37 bin mahkum bayramı ailesiyle evde geçirecek.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Resmi Gazetede yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında kanuna eklenen geçici maddeyle 38 bin kişinin taliye edileceğini açıklamasının ardından gerçekleşen tahliyeler 37 bine ulaştı. Adalet Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Denetimli serbestlik kapsamında tahliye edilecek 38 bin kişiden şu ana kadar 37 bin 367 kişi tahliye edildi. Tahliye olanlardan 7 bin 947'sinin kapalı cezaevi, 29 bin 419'unun ise açık cezaevinden olduğu öğrenildi. Kapalı cezaevlerinden açık cezaevlerine geçiş ile ilgili yapılan düzenleme kapsamında ise 19 bin 115 kişi ise kapalı cezaevlerinden açık cezaevlerine sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber