Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 16:48 Yorum: 0

37 yıl süren okul müdürlüğünün ardından emekli olan İsmet Kiraz’dan İlköğretim Haftası mesajı

Osmaneli ilçesinde 37 yıl okul müdürlüğü yapan ve meslek hayatında 40 yılını doldurduktan sonra kendi isteğiyle emekli olan İsmet Kiraz, İlköğretim...

37 yıl süren okul müdürlüğünün ardından emekli olan İsmet Kiraz’dan İlköğretim Haftası mesajı

Osmaneli ilçesinde 37 yıl okul müdürlüğü yapan ve meslek hayatında 40 yılını doldurduktan sonra kendi isteğiyle emekli olan İsmet Kiraz, İlköğretim Haftası olması münasebetiyle yayınladığı mesajda, meslektaşlarına, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere yeni ders yılında başarılar diledi.

Balaban Okulu'nun eski Müdürü İsmet Kiraz, yıllar önce yetiştirdiği öğrencilerinin yurdun her yerinde asker, polis, doktor, bankacı ve mühendis gibi alanlarda başarılı çalışmalar yaptığını anlattı. Öğrencilerini önemli yerlerde görmesinin kendisini mesleğime daha çok bağladığını anlatan Kiraz, "Osmaneli ilçesinde ikamet eden bazı öğrencilerimizin çoğu evlenip çocuk sahibi oldular, onların çocuklarını okutmak da yine bana nasip oldu. Bunun zevki ve gururu çok farklı bir şeydir. Yetiştirdiğim öğrencilerim vatana ve millete faydalı birer bireyler olduğunu gördüğümde çok daha mutlu oluyorum. Bu da benim uzun yıllar eğitim camiasında çalışmama neden oldu dedi. Emekli olmamla işimin bitmediğini biliyorum. Eğitim camiasına destek vereceğim gibi bu güzel Osmaneli'de yaşadığım için, yerel yönetimlerin güzel çalışmalarını da gördükçe hep gurur duyduğumu belirtmek isterim. Osmaneli ilçesinde müdürlük yaptığım süre içinde ve meslek hayatımda başarılı olmam da katkısı olan ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan eşime, hayat arkadaşıma ve okulumuzdan desteklerini hiç esirgemeyen başta Kaymakamımız Edip Çakıcı'ya, Belediye Başkanımız Münür Şahin'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci'ye, Osmaneli esnafına öğrenci velilerine ve tüm ilçe halkına teşekkür ediyorum. Bugün okula başlayan öğrencilerimize ve tüm öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında derslerinde başarılar dilerim. Yine ilköğretim haftası münasebetiyle okul müdürlerimize öğretmenlerimize velilerimize öğrencilerimize ve meslek hayatına yeni başlayan öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber