Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Aralık 2019 - 16:08 Yorum: 0

4 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

Balıkesir Valiliği tarafından yürütülen "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" Projesi kapsamında Bandırma ilçesinde 4 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtımı...

4 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

Balıkesir Valiliği tarafından yürütülen "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" Projesi kapsamında Bandırma ilçesinde 4 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Balıkesir Valiliği'nin üç yıl önce başlattığı ve Bandırma Kaymakamlığı'nın yürüttüğü " Sporda Yetenek 10'la Gelecek " Projesi kapsamında 15 ilk ve ortaokul, İlçe Spor Müdürlüğü ve Hicri Ercili Sevgi Evleri'ne spor malzemeleri dağıtıldı.

4 Bin 500 öğrencinin yararlanacağı spor malzemeleri arasında satranç takımı, maç topları, masa tenisi takımı, eşofman, dart, jimnastik minderleri, okçuluk seti ve basketbol topları bulunuyor.

Dağıtım töreninde konuşan ve "Okul çağındaki çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan güzel bir proje çerçevesinde burada bir araya geldik" diyen İlçe Kaymakamı Günhan Yazar " Öğrencilerimiz bu malzemeler ile takım sporu yapacak ve takımın bir parçası olacak" dedi.

Spor Malzeme dağıtımına İlçe kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkanı Tolga Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü ve Hicri Ercili Sevgi Evleri Müdürü Necati Yaşar katıldı.

4 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

4 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber