Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 16:03 Yorum: 0

4 bin çocuk yazı dolu dolu geçirdi

SGM Yaz Kursları eğitimlerinin sona erdiğini açıklayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, "Bu yaz 7-14 yaş arasında yaklaşık 4 bin öğrencimiz...

4 bin çocuk yazı dolu dolu geçirdi

SGM Yaz Kursları eğitimlerinin sona erdiğini açıklayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, "Bu yaz 7-14 yaş arasında yaklaşık 4 bin öğrencimiz bizlerle beraber oldu. İnşallah yeni eğitim öğretim döneminde de çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Yaz Kurslarında eğitimler sona erdi. 6 hafta boyunca alanında uzman isimlerden eğitim alan minikler, yeni ve faydalı bilgiler öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. 7 - 14 yaş aralığındaki yaklaşık 4 bin öğrencinin yaz kurslarında eğitim gördüğünü ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, çocuklara dönük faaliyetlerin yeni dönemde de aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Yüce, "Resim, Mutfak, Drama, Diksiyon, Gitar, Bağlama, Ney, Akıl Oyunları, Kuran'ı Kerim, Değerler Eğitimi, İngilizce Drama, Tasarım, Satranç, Maket Yapım Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi ve Drama ile İlkyardım Atölyesi gibi başlıklarda eğitimlerimiz oldu. Yaz kurslarımız her dönem olduğu gibi yine çok büyük bir ilgi gördü. Yaklaşık 4 bin öğrencimiz merkezimizde eğitimler aldı. İnşallah yeni eğitim öğretim döneminde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yüce açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; "Burada çocuklarımızla bir aile ortamı oluşturduk. 6 haftalık eğitimlerimiz boyunca hep birlikte yeni şeyler öğrendik. Ben öğrenci kardeşlerimizin buradan memnun bir şekilde ayrıldıklarını düşünüyorum. Çalışma arkadaşlarıma da bir teşekkür etmek istiyorum; onlar da her birkursiyerimizle özel olarak ilgilendiler. Hizmete başladığımız ilk günden bu yana velilerimiz her zaman Sosyal Gelişim Merkezi'ne dair memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu bize ayrı bir güç ve motivasyon sağlıyor. İnşallah bundan sonra da aynı ciddiyet ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

4 bin çocuk yazı dolu dolu geçirdi

4 bin çocuk yazı dolu dolu geçirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber