Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

4. Çalışma Hayatının Değerlendirilmesi Toplantısı Kocaeli’de yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kocaeli'de düzenlenen Dördüncü Çalışma Hayatının Değerlendirilmesi Toplantısı'na başkanlık...

4. Çalışma Hayatının Değerlendirilmesi Toplantısı Kocaeli’de yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kocaeli'de düzenlenen Dördüncü Çalışma Hayatının Değerlendirilmesi Toplantısı'na başkanlık etti.

Bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Kocaeli'ye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kocaeli'de düzenlenen Dördüncü Çalışma Hayatının Değerlendirilmesi Toplantısına başkanlık etti. Toplantıya Bakan Müezzinoğlu ile birlikte Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu, ilçe belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ve milletvekilleri katıldı. Toplantının açılışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Müezzinoğlu, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak illerimizde yaptığımız Çalışma Hayatının Değerlendirme Toplantılarının dördüncüsünü bugün Kocaeli'de yapıyoruz. Daha önce Tekirdağ, Sakarya ve Bursa illerimizde yaptık. Bu değerlendirme toplantılarına ilin ortak aklını oluşturan STK'larımız, siyasi partilerimizin il başkanları ve siyasi partilerimizin milletvekilleri davet edilerek hem bir kahvaltıda buluşuyoruz hem de ilin öncelikle çalışma hayatı ile ilgili sonrasında da varsa bizim devreye girmemiz gereken konuları değerlendiriyoruz. Bugün de bu vesileyle Kocaeli ilimizdeyiz. İnşallah bugün Kocaelimizle ilgili ortak değerlendirmelerimizi yapacağız ve ortak bakış açısını oluşturmaya çalışacağız. Bu anlamda çalışma hayatı olarak Kocaeli çok önemli bir ilimiz. Türkiye'nin sanayisinde, ihracatında çok güçlü dinamikleri olan bir ilimiz. Çalışma hayatının daha iyi olabilmesi adına, çalışma ortamının huzuru adına ne yapabileceğimiz paylaşacağız. Bu vesileyle toplandık" dedi.

Toplantının ardından Kocaeli Valiliğini ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, burada Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve beraberindeki protokol üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber