Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

4 çocuğuna bakabilmek için yardım bekliyor

VAN (AA) - Başkale ilçesine bağlı Tokluca Mahallesinde yaşayan ve 4 yıl önce kocasını kaybettikten sonra sıkıntı yaşayan 4 çocuklu Mayiser Akten, yetkili ve hayırseverlerden yardım bekliyor.Akten,...

4 çocuğuna bakabilmek için yardım bekliyor

VAN (AA) - Başkale ilçesine bağlı Tokluca Mahallesinde yaşayan ve 4 yıl önce kocasını kaybettikten sonra sıkıntı yaşayan 4 çocuklu Mayiser Akten, yetkili ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

Akten, gazetecilere yaptığı açıklamada, kocasının 4 yıl önce köyde kurtların saldırısı sonucu ağır yaralandığını ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini anlattı.

Kocasını kaybettikten sonra köylülerin aralarında topladıkları zekatlarla kendisine sahip çıktığını söyleyen Akten, kaldıkları evin İstanbul'a taşınan bir köylünün olduğunu ifade etti.

Akten, yetkili ve hayırseverlerden yardım beklediklerini kaydetti.

Mahalle muhtarı Osman Ersu ise Akten ailesinin zor durumda olduğunu ve köylülerin sadaka olarak verdiği 20 koyunla geçimlerini sağladığını söyledi.

Akten'in iki çocuğunun okul okuduğunu dile getiren Ersu, aile için yardım çağrısında bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber