Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Ağustos 2022 - 16:03 Yorum: 0

4 farklı hırsızlıktan aranan zanlı, 5’inci hırsızlığı yaparken yakalandı

Tekirdağ'da 4 farklı hırsızlık suçundan aranan zanlı, çalıntı oto ile kaçarken yakayı ele verdi.

4 farklı hırsızlıktan aranan zanlı, 5’inci hırsızlığı yaparken yakalandı

Tekirdağ'da 4 farklı hırsızlık suçundan aranan zanlı, çalıntı oto ile kaçarken yakayı ele verdi. Şahıs daha sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince Çorlu ilçesinden bir kamyonetin çalınması, Süleymanpaşa ilçesinde park halinde bulunan kamyon üzerinden plakalarının çalınması, Süleymanpaşa ilçesinden marka motosikletin çalınması, Süleymanpaşa ilçesinden başka bir motosikletin çalınması olayları olmak üzere 4 farklı hırsızlık olayına ilişkin geniş çaplı araştırma başlattı.

5'inci hırsızlığı yaparken yakalandı

Araştırmalar sonucunda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen T. D. (34) isimli şahıs çalıntı oto ile kaçmaya çalıştığı esnada yakalandı. Çalınan oto, motosiklet ve plakalar temin edilerek sahiplerine teslim edildi. T.D. isimli şahıs gözaltına alınarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber