Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

4 kişiye uyuşturucu satan genç tutuklandı

Samsun'da 4 kişiye uyuşturucu madde sattığı iddia edilen ve 3 paket bonzai ile yakalanan 18 yaşındaki genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından...

4 kişiye uyuşturucu satan genç tutuklandı

Samsun'da 4 kişiye uyuşturucu madde sattığı iddia edilen ve 3 paket bonzai ile yakalanan 18 yaşındaki genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Kökçüoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda yaptıkları araştırmada 3 ayrı olayda 4 kişiyi uyuşturucu madde sattığını tespit ettiği 18 yaşındaki N.C.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. N.C.K.'nin üzerinde yapılan aramada 3 paket satışa hazır bonzai ele geçti.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan N.C.K., "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren N.C.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber