Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Ağustos 2022 - 15:03 Yorum: 0

4 sene önce kaybolan Tekin Uğurlu’nun katil zanlıları adliyeye sevk edildi

4 yıl önce kaybolan Tekin Uğurlu'nun katil zanlıları bugün adliyeye sevk edildi.

4 sene önce kaybolan Tekin Uğurlu’nun katil zanlıları adliyeye sevk edildi

4 yıl önce kaybolan Tekin Uğurlu'nun katil zanlıları bugün adliyeye sevk edildi. Uğurlu'nun cesedinin parçalara ayrılıp ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

İş insanı Tekin Uğurlu, 2018'in ocak ayında kaybolmuş ve ailesi hakkında kayıp ihbarında bulunmuştu. O dönemde olayla ilgili çalışma yapan ekipler son görüştüğü kişinin M.K. isimli şahıs olduğunu tespit etmiş, şahıs sorgulanmış ancak bir sonuç alınamamıştı.

Dosya yeniden açıldı, şüpheliler gözaltına alındı

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 2018 yılı ocak ayında ortadan kaybolan iş insanı Tekin Uğurlu dosyasını geçtiğimiz günlerde gelen bir ihbar üzerine yeniden açtı. İhbarı değerlendiren ekipler, Pendik'te bir ormanlık alanda çalışma yaptı ve üç ayrı parçaya ayrılmış halde kemikler bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, kemiklerin Tekin Uğurlu'nun cesedine ait olduğu değerlendirildi. Çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, o dönemde Uğurlu'nun son görüştüğü kişi olan M.K.'yi ve ailesinden 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler M.K., D.K., B.K. ve S.K. sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Cesedi üç parçaya bölünüp ormana gömülmüş

Yapılan çalışmalar sonucu, şüphelilerden M.K. (42)'nin Tekin Uğurlu ile arkadaş oldukları, M.K.'nin Tekin Uğurlu'ya borcu olduğu, olay günü ikisinin M.K.'nin evinin garajında buluştuğu ve M.K.'nin Uğurlu'yu silahla öldürdüğü ortaya çıktı. M.K.'nin daha sonra Uğurlu'nun cesedini üç parçaya bölüp poşetlere koyduğu ve Pendik'te bir ormanlık alana gömdüğü belirlendi. M.K.'nin eşi D.K., babası B.K. ve annesi S.K.'nin de cinayete yardım ettikleri öğrenildi.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi

Tekin Uğurlu'nun öldürülmesi olayının şüphelisi oldukları belirlenen 4 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber