Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 31 Ağustos 2022 - 15:08 Yorum: 0

4 yıl aradan sonra Bodrum’a sahne için geldi

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ve şarkıcı Meltem Erensoylu, birlikte bir proje yaparak "Muhteşem İkili" olarak önceki gün ilk sahneleri 30 Ağustos Zafer...

4 yıl aradan sonra Bodrum’a sahne için geldi

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ve şarkıcı Meltem Erensoylu, birlikte bir proje yaparak "Muhteşem İkili" olarak önceki gün ilk sahneleri 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen programda Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Azka Otel'de sahne aldılar.

Sahneye çıkmadan önce birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, "Birlikte aynı sahneyi paylaşacağımız yeni bir proje ürettik. Bu proje için çok heyecanlı ve mutluyuz" dedi. Dört yıl aradan sonra Bodrum'a geldiğini söyleyen başarılı komedyen, son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili olan haberlere ise "Mekanın sahibi geldi" diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

Röportajın ardından sahnenin yolunu tutan Mehmet Ali Erbil, bir dönemin fenomen olmuş programı Çarkıfelek hakkında "Çarkıfelek'ten kimler geldi kimler geçti, ne hostesler çıktı yolu Çarkıfelek'ten geçen herkes ünlü oldu. İş prensibinden dolayı programa katılan kimseyle sevgili olup aşk yaşamadım" diyerek müzikseverleri güldürdü.

Stand-up gösterisiyle hayranlarını güldüren Mehmet Ali Erbil, sahneye partneri Meltem Erensoylu'yu çağırarak birlikte havai fişekler eşliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayıp, pasta kestiler. Sahnede birbirleriyle olan uyumları ve okudukları şarkılarla sevenlerinden büyük beğeni toplayan "Muhteşem İkili", programlarını alkışlar eşliğinde noktaladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber