Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 11 Ağustos 2022 - 13:09 Yorum: 0

40 bin yavru balık suya bırakıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde bulunan dört ayrı gölede toplam 41 bin adet yavru balık bırakıldı.

40 bin yavru balık suya bırakıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde bulunan dört ayrı gölede toplam 41 bin adet yavru balık bırakıldı.

Buldan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından kentteki dört ayrı gölette 41 bin adet yavru balık yeni yaşam alanlarına bırakıldı. Balık popülasyonunun artırılması projesi dahilinde Aktaş Göledinde 11 bin, Hasanbeyler Göledinde 10 bin, Dımbazlar Göledinde 10 bin ve Derbent Baraj Göledinde ise 10 bin adet olmak üzere toplam 41 bin sarı sazan ve aynalı sazan yavrusu suyla buluşturuldu.

Buldan Kara Avcılar Derneği Başkanı Hakan Aytekin ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği yavru balık bırakma çalışmalarında, yavru balıkların Isparta'daki yetiştirme tesislerinden temin edildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber