Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 04 Mayıs 2015 - 10:42 Yorum: 0

400 milletvekili diyorlardı, 330’a indiler...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “400 milletvekili diyorlardı, 330’a indiler, şimdilerde koalisyonu konuşmaya başladılar.”

400 milletvekili diyorlardı, 330’a indiler...

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Hulisi Porgalı Hekimhan İlçesini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan İlçesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Porgalı ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İlçe meydanında Hekimhan’lılara seslenen Porgalı, “ Geçen seçimlerde Yeşilyurt Belediye Başkan adayıydım. Yürüttüğümüz çalışmalarla titrettik,  eyvah Yeşilyurt elden gidiyor dedirttik.  Biz geçen sene tüm Malatyalıların umudu, sesi olduk. Cumhuriyet Halk Partisini kabullendirdik. Bu sene bizim elimizde olmayan belediyelerde bile bize karşı bir coşku, güven, itimat var” dedi.

Yürüttüğü seçim çalışması kapsamında iktidarla uğraşmayacağını belirten Porgalı, “ Halkımıza ne verebiliriz hesapları içerisine girdik. Seçim beyannamemiz yayınlandı. Asgari ücret bin 500 lira olacak ve asgari ücretten vergi alınmayacak dedik, emekli maaşları bin 500 Lira’nın altına düşmeyecek, emekli olduktan sonra çalışsa bile sosyal yardım parası kesilmeyecek, senede iki bayram öncesi ikramiye alacak dedik” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de onlarca yerli ve yabancı uçak şirketinin olduğunun altını çizen Porgalı, “bu şirketler milyon dolarlık karlarla çıkıyor. Onlara mazotu 4 lira, köylüye 1,5 liraya verelim diyoruz. Devletin cebinden bir şey çıkar mı çıkmaz” sözlerini kaydetti.

Bu seçimlerde canımızı dişimize takarak çalışacağız ve bunları iktidardan indireceğiz diyen Porgalı, “400 milletvekili diyorlardı, 330’a indiler, şimdilerde koalisyonu konuşmaya başladılar. Bunları iktidardan alaşağı edelim. İktidardan alaşağı ettiğimiz gün Türkiye’de yaşayamayacaklar, o gece kaçacaklar ama biz sınırları kapatacağız ve hesap soracağız” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Hekimhanlılar hep bir ağızdan “Kendisi için Değil Kenti için Porgalı” seçim şarkısını söyledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber