Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü
Sami Er
Siyaset 12 Şubat 2019 - 12:28 Yorum: 0

42 yıllık muhtar yeniden aday

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Şeyh Sinan Mahallesinin 42 yıllık muhtarı Mustafa Yılmaz yeniden aday oldu.

42 yıllık muhtar yeniden aday

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Şeyh Sinan Mahallesinin 42 yıllık muhtarı Mustafa Yılmaz yeniden aday oldu. Alaşehir'de en uzun süreli muhtarlık yapan isim olan 70 yaşındaki Yılmaz yeni dönemde de mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu kaydetti.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 42 yıllık muhtar 31 Mart seçimlerinde yeniden aday oldu. 42 yıllık hizmetinde bir çok çalışmaya imza atan muhtar Mustafa Yılmaz, Alaşehir'in en uzun süre muhtarlık yapan muhtarı olarak da biliniyor. Mustafa Yılmaz 2018 yılında Manisa Valiliği tarafından 40 yılını dolduran muhtarlar arasında yer alarak, Alaşehir'in en uzun süre muhtarlık yapan kişisi olarak plaket almıştı.

Alaşehir'in en uzun süre muhtarlık yapma rekoru elinde bulunan Mustafa Yılmaz, "İnsana hizmet ruhumda var. İnsana hizmet, hakka hizmettir" diyen Mustafa Yılmaz şunları söyledi: "Biz bir aileyiz. Ben aday olmam, aday gösterilirim. Kimin aday olacağına vatandaşlarım karar verir. Azaları da vatandaşlarım belirler. Rakip var mı, yok mu bilmem. Broşür bastırmam, afiş asmam, sadece evlere hal hatır sormaya giderim. Bizim siyasi partimiz olmaz. Her partiye, her siyasi görüşe kapımız açıktır. Önümüzdeki dönemde inşallah 1978 yılında yapılan mahallemizin alt yapısını yeniletmek için çalışacağız. 1977 yılında başladığım muhtarlık süremde hep insanlara hizmet etmeyi ön planda tuttum. Biz 24 saat görev başındayız."

Şeyh Sinan Mahallesinin 42 yıllık Muhtarı ve yeniden muhtar adayı olan Mustafa Yılmaz'ın aza listesinde Mustafa Kargın, Hüseyin Karataş, Mustafa Morgül, Cevat Sözüer ve Mehmet Manga yer alıyor.

42 yıllık muhtar yeniden aday

42 yıllık muhtar yeniden aday

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber