Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ağustos 2014 - 23:48 Yorum: 0

45. TSYD Ege Dostluk Kupası

Balıkesirspor, Somaspor'u 3-1 yendi

45. TSYD Ege Dostluk Kupası

İZMİR (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ve bu yıl Soma'daki maden faciasında şehit olanların anısına atfedilen 45. TSYD Ege Dostluk Kupası'nda Balıkesirspor, Somaspor'u 3-1 yendi 

Buca Arena'daki karşılaşmanın ilk golünn 12. dakikada Balıkesirspor'dan Vargas kaydetti. Somasporlu Tunç 16. dakikada skoru eşitledi. Balıkesirspor 23. dakikada Sercan'ın golüyle 2-1 öne geçti. İlk yarı 2-1 Balıkesirspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın 80. dakikasında Balıkesirspor Burak'ın golüyle farkı ikiye çıkardı.

Karşılaşma 3-1 Balıkesirspor'un galibiyetiyle sona erdi. 

Bu skorla Balıkesirspor finale yükseldi. Balıkesirspor, 23 Ağustos Cumartesi günü, turnuvanın ilk maçında Altınordu'yu 1-0 mağlup eden Nazilli Belediyespor ile karşılacak. Altınordu ve Somaspor ise aynı gün üçüncülük için mücadele edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber