Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Spor 11 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

5. Ali Bey Senior açık başladı

5. Ali Bey Senior Açık Tenis Turnuvası Grade-3 kategorisi açılış kokteyline Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay, Turnuva Direktörü Cenk Korkmaz,...

5. Ali Bey Senior açık başladı

5. Ali Bey Senior Açık Tenis Turnuvası Grade-3 kategorisi açılış kokteyline Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay, Turnuva Direktörü Cenk Korkmaz, TTF Başhakemi Tufan Tercan, Tenis Acentası ve Tenis Okulu Patricio Travel Temsilcisi Sergej Blumenstein, hakemler, kort görevlileri ve sporcular yer aldılar.

Almanya, Belçika, Irak, İsviçre, Latvia, Letonya, Lüksemburg, Mısır, Romanya, Rusya, Slovakya, Ukrayna ve ev sahibi Türkiye olmak üzere 13 ülkeden 94 tenisçinin raket sallayacağı turnuvada 6 kortta günde 30 karşılaşma yapılacak. 5. Ali Bey Senior Açık Tenis Turnuvası Grade-3 kategorisinde kadınlarda 40-50-55-60, erkeklerde ise 35-40-45-50-55-60 ve 65 yaş grubundan katılımcılar tekler, çiftler, karışık çiftler ve kaybedenlerin katıldığı teselli dallarında yarışacaklar. 12 Ekim 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Oyuncu Gecesi ile devam edecek turnuva, 15 Ekim 2016 Cumartesi günü ödül töreni ile sona erecek. 5. Ali Bey Senior Açık Tenis Turnuvası Grade-3 kategorisine Türkiye'den kadınlarda +40'da Ayşe Demirkol Turan, +50'de Enise Balıoğlu, Fulya Azizoğlu ve Filiz Kuzu; erkeklerde ise +40'da Hüseyin Sagıfoğlu ve Okan Okyay, +45'de Besim Can Önel, Bülent Dündar Ülgen, Turgay Soysal, Abdullah Yelken, İskender İnan ve Hakan Yangın, +50'de Levent Turan, Tarık Fırıncı, Yücel Özbek ve Nadir Agabigün, +55'de Hasan Saim Şen, Salih Kasapoğlu, Ömer Uslu ve Cüneyt Genç, +60'da Ali Teziş, Ali Göreç ve Ahmet Naci Demirkol olmak üzere 23 senyör tenisçi mücadele edecek.

Türkiye Tenis Federasyonu'ndan (TTF) Başhakem Tufan Tercan, bu tür turnuvaların Türkiye'nin yurt dışında olumlu yüzü olduğunu ifade ederek; gelen sporcuların tamamının buradan memnun ayrıldığını ve bu sporcuların ülkemizin turizm elçisi olduğunu söyledi.

Ali Bey Club ve Park Tesisleri Önbüro Müdürü ve Turnuva Direktörü Cenk Korkmaz, her yıl bir yandan katılımcı sayısını sürekli artırırken, diğer yandan da organizasyonun düzgün çalışmasını sağladıklarını söyledi. Korkmaz; "İlk defa 2012 yılında gerçekleştirilen ve çok sevilen Ali Bey Senior Açık Tenis Turnuvası, aradan geçen zaman içerisinde tenis organizasyonlarında önemli bir yere sahip konuma geldi. Bu denli büyük organizasyonlar için gerekli tecrübeye fazlasıyla sahip deneyimli ekibimiz ile her turnuvada olduğu gibi burada da fikstürün sorunsuz akışını sağlamaktayız. Turnuva ödül töreninde; kazananlara kupa, madalya, 1 haftalık ve 2 günlük tatilin yanı sıra çeşitli sürpriz hediyeler armağan edilecek" dedi.

Patricio Travel Temsilcisi Sergej Blumenstein ise, Senyorlarda dünya listelerinin üst sıralarda yer alan iyi oyuncuların da bu turnuvaya katılmalarının maçların çekişmeli ve zevkli geçeceğinin bir göstergesi olduğuna dikkat çekerek; "Organizasyon ortağımız Ali Bey Club Manavgat Tesisleri ile uzun yıllardan bu yana devam eden işbirliğimizle yine örnek bir turnuvada oyuncuların tamamının tenise doyacağına inanıyorum. Böyle güzel bir iklimde tesisin ve kortların mükemmel olduğu ülkenizde bu yıl 5. si düzenlenen bu organizasyona ilk yıldan bu yana katılan oyuncular çoğunlukta ve gelecek yıl da bu sayının artarak 150 sporcuya ulaşmasını hedefliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber