Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:33 Yorum: 0

5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali Başvuruları Sona Erdi

Türk sinemasının usta yönetmeni anısına düzenlenen 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali başvuruları sona erdi.

5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali Başvuruları Sona Erdi

Türk sinemasının usta yönetmeni anısına düzenlenen 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali başvuruları sona erdi.

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi tarafından Türk sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz anısına düzenlenen ve bu yıl Oberhausen Kısa Film Festivali katkılarıyla 23-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali başvuruları sona erdi.

Belgesel kategorisinden 38, canlandırma/animasyon kategorisinden 31 ve kurmaca kategorisinden 191 filmin yarışacağı festival kapsamında, bundan sonraki süreçte ön seçiciler kurulu değerlendirmesinin yapılacağı kaydedildi.

Forum Mersin, Mersin Üniversitesi ve Daraba Film Medya Event işbirliğinde 27 Mayıs akşamı Forum Mersin AVM Atıf Yılmaz Meydanı'nda düzenlenecek olan gala gecesinde, kurmaca, belgesel ve canlandırma/animasyon kategorilerinde birinci olan eser sahipleri 7 biner TL'nin sahibi olacak.

Ayrıca finale kalan filmler arasında yapılacak elemede, Forum Mersin Özel Ödülü'ne değer görülen film 3 bin TL, Sinema Yazarları Özel Ödülü'nü alan eser sahibi 3 bin TL ve Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen film 3 bin TL kazanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber