Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ocak 2017 - 18:18 Yorum: 0

5 bin 300 adet uyuşturucu hapla ilgili 3 tutuklama

İstanbul'dan Samsun'a gelen bir otomobilde yapılan aramada arka tampon içine gizlenmiş 5 bin 300 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili...

5 bin 300 adet uyuşturucu hapla ilgili 3 tutuklama

İstanbul'dan Samsun'a gelen bir otomobilde yapılan aramada arka tampon içine gizlenmiş 5 bin 300 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili 1'i Ukrayna uyruklu 3 kişi mahkemece tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu sevkiyatı istihbaratı aldı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün akşam Samsun-Ankara karayolu üzerinde düzenlenen operasyonla uyuşturucu sevkiyatı yapılan 34 plakalı otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada arka tampon içine zulalanmış toplam 5 bin 300 adet ecstasy uyuşturucu hap bulundu. Olayla ilgili otomobilde bulunan İrfan Y. (29) ile yanında bulunan Ukrayna uyruklu Yana S. (32) yakalanarak gözaltına alındı. Söz konusu kişilerle bağlantılı olduğu ileri sürülen Ergün G. (37) de Samsun'da yakalandı. Ergün G.'nin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet mermi ile bulundukları yerde 1 adet pompalı tüfek ve 39 fişek ele geçirildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 3 kişi tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber