Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:21 30 yıl 7,5 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı16:21 Karısını ve kayınpederini öldüren damat adliyeye sevk edildi16:19 Rafting eğitim kamplarına Samsun ev sahipliği yapıyor16:19 "Genç Şefler ile Ankara’nın Coğrafi İşaretli Lezzetlerinin İzinde" etkinliğ...16:19 ’Konuş, sen nerelisin’ diyen DEM Partili Salğucak’a soruşturma16:18 Anagold’tan başsağlığı açıklaması16:17 Yunus Emre’nin kabri başında eller ‘yağmur’ diye duaya açıldı16:16 Erzincan’da girişimci kadınları güçlendiren eğitimler başladı16:14 Nesli tükenmekte olan toy kuşlarına yönelik envanter ve izleme çalışması16:14 Kümeslere dadanan çakala otomobil çarptı16:13 Başkan Köksal 72 firmanın yer aldığı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına kat...16:12 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun’dan başlayacak16:12 İnebolu’da çiftçilere 107 bin sebze fidesi dağıtıldı16:12 Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı16:11 Ehliyetsiz sürücü ortalığı karıştırdı: Kendi aracı kaldırıma çarptı, 2 araç...16:10 BUTEKOM tarafından yürütülen BUTEXCOMP projesi tamamlandı16:09 Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemdeki meclisi toplandı16:08 Belediye başkanı devralınan borçları belediye binası duvarına astırdı16:07 İran’ın Paris Büyükelçiliği önünde kendini havaya uçurma tehdidinde bulunan...16:06 Fatih’te yine firari maymun ‘Momo’ görenleri şaşkına çevirdi: Binalara tırm...
Yerel 27 Haziran 2016 - 22:53 Yorum: 0

5 Bin Taksici Fatih’teki İftarda Bir Araya Geldi

Fatih'te bu yıl 2'incisi düzenlenen taksiciler iftarı, beş bin taksici ve ailesini bir araya geldi.

5 Bin Taksici Fatih’teki İftarda Bir Araya Geldi

Fatih'te bu yıl 2'incisi düzenlenen taksiciler iftarı, beş bin taksici ve ailesini bir araya geldi. İftar yemeğinde açıklama yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Biz taksicilere yükü insan olan insanlar diyoruz. Sabahtan akşama kadar insan taşırlar ama insanı taşırken acılarını, mutluluklarını da taşırlar" dedi.

Fatih Belediyesi'nin öncülüğünde İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ve Radyo Trafik destekleriyle Fatih'te Mimar Sinan Stadı'nda düzenlenen iftar programında beş bin taksici ve aileleri buluştu. Programa, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur, Radyo Trafik Genel Yayın Yönetmeni Cezayir Doğan, taksiciler ve aileleri katıldı. Başkan Fatih Demir, iftara katılan taksiciler ve aileleri ile tek tek sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından ezanın okunmasıyla iftarlar açıldı. Protokol konuşmaları ile devam eden iftar programı tasavvuf müziklerinin dinlenmesiyle son buldu.

"BİZ TAKSİCİLERE YÜKÜ İNSAN OLAN İNSANLAR DİYORUZ"

Ramazan ayında taksicilerle buluşmanın çok önemli olduğunu dile getiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Taksiciler, aileleri ile bu iftara katılarak bizi onurlandırdılar. Biz taksicilere yükü insan olan insanlar diyoruz. Sabahtan akşama kadar insan taşırlar ama insanı taşırken acılarını, mutluluklarını da taşırlar. Mahallenin, milletin nabzını da en iyi taksiciler tutar" diye konuştu.

Taksicilerle yakın olanların taksicilerin yaşadığı sorunları da gördüğünü ifade eden İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur ise, "Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyoruz. Bu sene 2'incisini yapıyoruz taksiciler iftarının ve taksicilerin aileleri de davet edildi. Taksiciler büyük bir aile, biz de bugün Fatih ailesine taksicileri dahil ettik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber