Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Mart 2021 - 12:23 Yorum: 0

5 DEAŞ şüphelisinden 4’ü serbest bırakıldı

Kocaeli'de ve İstanbul'da jandarma ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü...

5 DEAŞ şüphelisinden 4’ü serbest bırakıldı

Kocaeli'de ve İstanbul'da jandarma ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü serbest bırakılırken bir kişi ise tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerini deşifre ederek önlemeye yönelik faaliyetlerini sürdüren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suriye'de 2014-2019 yılları arasında örgütün silahlı kanadında görev yapan 5 DEAŞ üyesini takibe aldı. Şahısların Kocaeli ve İstanbul'da belirlenen beş ayrı adresine eş zamanlı yapılan operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı. Kocaeli İl jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan zanlılardan 4'ü sevk edildiği Kocaeli Adliyesinden adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 1 kişi ise tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber