Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mayıs 2016 - 18:48 Yorum: 0

5.kolordu Komutanı Korgeneral Erdoğan’dan Enis Sülün´e Ziyaret

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)...

5.kolordu Komutanı Korgeneral Erdoğan’dan Enis Sülün´e Ziyaret

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan, önceki gün Çorlu TSO'nun yeni hizmet binasına gelerek, odanın yönetim kurulu başkanı Enis Sülün'ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu da yer aldı.

5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Erdoğan, Çorlu TSO tarafından yaptırılarak hizmete açılan yeni hizmet binasının bölgeye, sanayicilere ve üyelere hayırlı olmasını diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber