Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 11:24 Yorum: 0

5 kulüpten ortak antrenman

Altınova Belediyespor Kulübü, Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Gölcük, Halıdere ve Karamürsel 41 Spor Kulübü sporcuları, ortak teakwondo...

5 kulüpten ortak antrenman

Altınova Belediyespor Kulübü, Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Gölcük, Halıdere ve Karamürsel 41 Spor Kulübü sporcuları, ortak teakwondo idmanı yaptı.

Altınova Belediyespor ve 41 Spor Kulübü Antrenörü İsa Gündağ, ortak idmanların her hafta sonu bir kulübün salonunda yapılacağını açıkladı. Ortak antrenmanların genç sporculara tecrübe kazandıracağını ifade eden İsa Gündağ, "Bu idmanlarda sporcularımız kendi eksiklerini görüyor. Ayrıca maç yapma heyecanını yaşıyorlar. Bize her türlü desteği veren Altınova Belediyesi ve Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne sporcularımız adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber