Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Nisan 2018 - 12:08 Yorum: 0

5 Mayıs’taki yerini aldı

Bartın Belediyesi tarafından yeninden düzenlen eski İtfaiye Müdürlüğü Binası 5 Mayıs 2018 Cumartesi Günü yapılacak olan toplu açılış töreni ile...

5 Mayıs’taki yerini aldı

Bartın Belediyesi tarafından yeninden düzenlen eski İtfaiye Müdürlüğü Binası 5 Mayıs 2018 Cumartesi Günü yapılacak olan toplu açılış töreni ile Evde Bakım Hizmeti, Yaşam Merkezi, Paylaşım Merkezi ve Kadın Danışma Merkezi olarak hizmet vermeye başlayacak.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, güçlendirme ve düzenleme çalışmaları tamamlanarak Evde Bakım Hizmeti, Yaşam Merkezi, Paylaşım Merkezi ve Kadın Danışma Merkezi olarak yeniden düzenlenen Kavaklı Caddesi eski İtfaiye Müdürlüğü binasında incelemede bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın," İtfaiye Müdürlüğü binasının Sanayi Bölgesi'ne taşınmasıyla boşalan binanın güçlendirme çalışmalarını yaparak sosyal projeler uygulamak üzere yeniden düzenledik. İki katlı olan binamız 430 metrekareden oluşuyor. Burada 4 farklı konuda halkımıza hizmet vereceğiz. Bunlardan bir tanesi olan Kavaklı Yaşam Merkezi diğer yaşam merkezlerimiz gibi vatandaşlarımızın özel gün etkinlikleri, çeşitli toplantılar, kurslar düzenleyebilecekleri birçok amaca karşılık verecek bir sosyal alan olarak hizmet verecek. Bir diğer projemiz ise Evde Bakım Hizmeti. Bu projemiz ile 65 yaş üstü yardıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımızın ev temizliği, kişisel bakımları, bazı sağlık kontrolleri, evlerinde ki yemek yapım ihtiyaçlarının karşılanması gibi konularda hizmet verecek. Bu hizmetlerimizden yararlanmak isteyen yaşlı vatandaşlarımız Evde Bakım Hizmeti Merkezi'ne başvuru yaparak bu hizmetlerden yararlanabilecek. Bir diğer önemi projemiz ise vatandaşlarımızın kullanmadığı kıyafetlerin bağışlandığı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın buradan kıyafet temin edebileceği ayrıca kıyafetlerinin yıkanıp ütüleneceği bir paylaşım alanı olarak hizmet verecek. Son olarakta Kadın Danışma Merkezi'nde yardıma ihtiyaç duyan bayanların çeşitli konularda yönlendirileceği ve yardım alabileceği bir alan oluşturacağız. 5 Mayıs'ta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin katılımı ile gerçekleştireceğimiz toplu açılış töreni ile bu güzel hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gerek altyapı gerek üstyapı gerekse de sosyal projelerimizle halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Projelerimizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

5 Mayıs’taki yerini aldı

5 Mayıs’taki yerini aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber