Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Eylül 2017 - 10:53 Yorum: 0

50 geçici işçi için 300 kişi müracaat etti

Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde başta okullarda ve müdürlük bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli iş alanlarında çalıştırılmak...

50 geçici işçi için 300 kişi müracaat etti

Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde başta okullarda ve müdürlük bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli iş alanlarında çalıştırılmak üzere alınacak geçici işçiler için müracaatlar bugün başladı.

Alınacak 50 işçi için yapılan müracaatlara 300 kişi başvuru yaptı.

İlçe Halk Eğitim Merkezinde yapılan başvurular için vatandaşların erken saatlerden itibaren gelerek salonda hazır bulundu.

Yetkililerden alınan bilgiye göre Erzurum İş Kur Müdürlüğüne başvuru yapan kişilerin Aşkale Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere bugün itibariyle ilk işlemleri gerçekleştirildi. Alınan TYP başvuru formlarının ardından yapılacak olan Güvenlik Soruşturması sonrasında hak kazanan vatandaşlar göreve başlayacaklar.

50 geçici işçi için 300 kişi müracaat etti

50 geçici işçi için 300 kişi müracaat etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber