Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ağustos 2016 - 14:48 Yorum: 0

50 genç izcilik kampına gitti

Bayramiç Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ÇOGEP (Çocuk ve Genç Platformu) sponsorluğundaki proje kapsamında 50 öğrenci ve 10 eğitmen...

50 genç izcilik kampına gitti

Bayramiç Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ÇOGEP (Çocuk ve Genç Platformu) sponsorluğundaki proje kapsamında 50 öğrenci ve 10 eğitmen İstanbul Ümraniye'deki izcilik kampında eğitimi görmek için yola çıktı.

Bayramiç Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ÇOGEP (Çocuk ve Genç Platformu) projesi kapsamında, 10 eğitmen nezaretinde 17 kız ve 33 erkek öğrenci İstanbul Ümraniye'de bulunan izcilik kampına gitti. Gençler burada izcilik, okçuluk, yüzme, ata binme eğitiminin yanı sıra İstanbul'un tarihi alanlarının da gezileceği etkinlik 1 hafta sürecek. Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hazırladığı proje ÇOGEP (Çocuk ve Genç Platformu) sponsorluğunda Bayramiç Kaymakamlığı, Jandarma, T.C Milli Eğitim Bakanlığı, Bayramiç Belediyesinin de destek verdiği "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" çerçevesinde yapılan etkinliğe katılan öğrenci ve eğitmenleri yolcu etmek için gelen Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, "Belediye olarak her zaman eğitici ve öğretici etkinliklere destek verdik. Vermeyi de sürdüreceğiz. Gençlerimiz bu tür sosyal aktivitelerle hem öğrenecekler, yeni arkadaş edinip farklı yerler görecekler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber