Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Asayiş 29 Şubat 2020 - 01:08 Yorum: 0

50 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan otomobil evin duvarına çarparak durabildi: 2 yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan otomobil, bir evin duvarına çarparak durabildi.

50 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan otomobil evin duvarına çarparak durabildi: 2 yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan otomobil, bir evin duvarına çarparak durabildi. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Serdar Mahallesi Yenidoğan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen 41 FR 894 plakalı otomobil, henüz öğrenilemeyen bir şekilde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 50 metre aşağı yuvarlanan otomobil, Söğüt Sokak üzerinde bulunan Nazmi Celepçi isimli vatandaşın evinin duvarına çarparak yan yattı. Otomobilde bulunan Emrah E. ile ismi öğrenilemeyen bir şahıs yaralandı. Yaralı şekilde araçtan çıkan vatandaşlar olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada sesleri duyarak şahısların yanına gelen ev sahibi Nazmi Celepçi durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kısa süre sonra olay yerine intikal eden ekipler, Nazmi Celepçi'nin evinin arka bahçesinde bulunan yaralılara ulaştı. İsmi öğrenilemeyen yaralı yürüyerek ambulansa binerken, Emrah E. ise itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sedye ile ambulansa taşındı. İlk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılar, İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Celepçi isimli vatandaşın evinde ise maddi hasar oluştu.

"Bir anda bir ses geldi"

Sesi duyunca yaralanan şahısların yardımına koştuğunu söyleyen Nazmi Celepçi, "Ben evimin önünde merdivenlerde bekliyordum. Bir anda bir ses geldi. Koşarak buraya geldim. Arabayı gördüm burada. Hemen polis ve ambulansı aradım. Ambulansa yolu tarif etmek için evin önüne gittim. Sonra yola döndüğümde şahıslardan biri, diğerini taşıyordu. Ben gelince diğeri arkadaşını bırakarak buradan koşarak uzaklaştı. Sonra bir daha arkadaşı ile yaralanan şahsın eşi gelmiş. Yaralı olan kalkamayınca tekrar ambulansı aramak zorunda kaldılar. Durumu iyi gibiydi, ama ayağa kalkacak halinin olmadığını söyledi. Ekipler gelip aldılar" dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

50 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan otomobil evin duvarına çarparak durabildi: 2 yaralı

50 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan otomobil evin duvarına çarparak durabildi: 2 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber