Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

51. Kütüphaneler Haftası

KONYA (AA) - Konya'da 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla program düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda,...

51. Kütüphaneler Haftası

KONYA (AA) - Konya'da 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla program düzenlendi. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, Kütüphaneler Haftası'nda bu hafta çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

Konya'nın kütüphaneler bakımından son derece zengin olduğunu belirten Çıpan, "Belediyelerimiz kütüphaneler açıyor. Bu rakamlar iyi ama daha fazla olmalıdır. Kütüphaneler, ders çalışma ve sınava hazırlanma yerleri olmaktan daha çok okuma ve araştırmaların yapıldığı yerler olmalı. Okuyucuya hizmet etmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.

İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hasan Coşar ise Halk Kütüphanesi'nin "Teknolojiyi En İyi Kullanan Kütüphane" kazandığını hatırlattı.

Konya İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun, Selçuklu İlçe Kaymakamı Sabit Kaya, karatay İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber