Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

51. Kütüphaneler Haftası

Çorum'da 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla program düzenlendi

51. Kütüphaneler Haftası

ÇORUM (AA) - Çorum'da 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Mimar Sinan Halk Kütüphanesi Konferans Salonundaki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Vali Ahmet Kara, burada yaptığı konuşmada, kütüphanelerin bilgi birikiminin aktarılmasında önemli rol üstlendiğini belirtti.

Kitap okumanın hayattaki en büyük erdemlerden biri olduğunun altını çizen Kara, "Kitaplar insanların en büyük dostlarıdır. Her an, her türlü bilgiyi kitaplardan elde eden insanlar, bu değerli eserlerinden kıymetini bilmelidir. Kitaplarla buluştuğumuz kütüphanelerin de kıymetleri bilinmelidir" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Kara, kütüphaneye gelerek en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Programa, İl Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber