Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 11:33 Yorum: 0

51. Kütüphaneler Haftası

DÜZCE (AA) - Gölyaka'da, 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.Şehir Parkı'ndaki törende konuşan Kaymakam Murat Şener, etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçenlere...

51. Kütüphaneler Haftası

DÜZCE (AA) - Gölyaka'da, 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Şehir Parkı'ndaki törende konuşan Kaymakam Murat Şener, etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "51. Kütüphaneler Haftası'nın, bireylerin hayatına renk ve anlam kazandıran kitaplarla, kitapların korunduğu ve okuyucularına sunulduğu kütüphanelerin, insan hayatındaki öneminin vurgulanması ve bireylere okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla kutlanmaktadır. Boş zamanlarımızı bol bol kitap okuyarak değerlendirelim" ifadesini kullandı. 

Daha sonra hafta kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, ödülleri verildi. 

Etkinliğe, İlçe Jandarma Komutanı Samet Tonga, Belediye Başkanı Bekir Akbulut, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber