Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Eylül 2016 - 18:08 Yorum: 0

54. Cadde’de çalışmalar başlıyor

Turkmall ve YU Group'un yapımını üstlendiği 54. Cadde'de yer tahsisi gerçekleşti.

54. Cadde’de çalışmalar başlıyor

Turkmall ve YU Group'un yapımını üstlendiği 54. Cadde'de yer tahsisi gerçekleşti.

Sakarya'nın sosyal yaşamına yeni eklenecek 54. Cadde; perakende sektörü ile şehir yaşamını birleştiren, mağazacılık konusunda tek bir binaya bağlı kalmadan şehir ile bir arada devam edecek sayılı örneklerden olacak. Konut, ofis, home-ofis ve cadde mağazalarının yer alacağı 52 dönüm alanda geliştirilecek proje, 28 ay içinde tamamlanacak. Projenin konsept ayağı Suudi Arabistan'dan Kazakistan'a, Azarbeycan'dan Ukrayna'ya birçok önemli projede imzası olan Evrenol Architects tarafından yürütülecek. 54. Cadde tamamlandığında, büyüklüğü ve ticari aks özelliği ile sadece Sakarya'ya değil bölgeye hizmet verecek.

54.Cadde'de gelinen son nokta hakkında bilgi veren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yer tahsisi sonrası çalışmalara hızla başlanacağını ifade ederek, 28 aylık sürenin sonunda sadece Serdivan'ın değil bölgenin de yeni bir ticari aksa kavuşacağını belirtti. Alemdar, büyüklüğü, içeriği ve ticari aks özelliği ile 54. Cadde'nin Türkiye ekonomisine doğrudan katkı sağlayacağını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber