Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mayıs 2016 - 10:08 Yorum: 0

54 Üniteli Diş Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

Kepez Belediyesi ilçenin batı bölgesine Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa etti.

54 Üniteli Diş Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

Kepez Belediyesi ilçenin batı bölgesine Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa etti.

Kepez'in doğu kısmına 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine de inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) açılış için gün sayıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede sağlık alanında unutulmaz bir başarıya imza attıklarını söyledi. 54 ünitelik Antalya Kepez ADSM de ilçenin batısındaki Ahatlı Mahallesi'ne inşa edildi. 29 Nisan 2015'te temeli atılan bu sağlık tesisinin yapımı da tamamlandı.

Başkan Hakan Tütüncü, belediye bürokratları, meclis üyeleri, Ak Parti Kepez İlçe yönetim üyeleri ve bazı mahalle muhtarlarıyla açılış için gün sayan ADSM binasını ziyaret etti. Tütüncü, Antalya Kepez ADSM Koordinatörü İbrahim Cengiz Katlandur ile binayı gezdi. Katlandur, gezi sırasında Tütüncü ve beraberindekileri merkezle ilgili bilgiler verdi. Ziyaretin ardından Tütüncü, Kepez'in her geçen gün nitelikli sağlık yatırımlarıyla Antalya'nın sağlık merkezi olma yolunda ilerlediğini kaydetti. Kepez'e önemli sağlık yatırımları kazandırdıklarına işaret eden Tütüncü, "Antalya Diş Hastanesi de artık Kepez'de" dedi.

Antalyalıların, ağız ve diş sağlığı tedavisi için Kepez'e geleceklerini belirten Tütüncü: "Bu nedenle bu sağlık tesisi, Kepez için önemli bir cazibe merkezi olacak. 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi, şehircilik ve yapılaşma konusunda önemli bir ivmeyi Kepez'in doğusuna getirdi. Batı bölgemizde inşa edilen bu sağlık tesisi de Dumlupınar Bulvarı'nın batısındaki mahallelerimizde bir bereket meydana getirecek. Bu hastane bölgenin şehirleşmesine ciddi bir katkı verecek" dedi.

Tütüncü, belediye olarak Antalya ADSM'nin, Kepez'e yapılması için çok çaba sarf ettiklerini de belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Tesisin yapıldığı alan, belediyenin ağırlıklı arsasının olduğu bir yerdi. Arsamızı, Sağlık Bakanlığı'na tahsis ederek, ADSM'nin yapılma sürecini başlattık. Bu yatırım kolay olmadı. Hastanenin olduğu bölge göreve geldiğimizde gecekondu yapılaşmasındaydı. Arsa üzerinde 150 gecekondu vardı. Arsayı gecekondulardan arındırmak, arazi üzerinde mülkiyet ihtilaflarını çözmek ve vatandaşları memnun bir vaziyette tahliye etmek kolay bir iş değildi. O zorluklara talip olunca, şehrin bir vizyonla buluşması için gayret gösterince, şehre bir vizyonla bakınca, sabır ve sebatla da çalışınca ve merkezi idarenin desteği alınca bu güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında merkezi idarenin, Büyükşehir Belediyesi'nin ve ilçe belediyesinin çok önemli bir koordinasyonu ve işbirliği söz konusu"

54 Üniteli Diş Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

54 Üniteli Diş Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

54 Üniteli Diş Hastanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber