Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Eylül 2014 - 18:13 Yorum: 0

56 bin TL ve 8 cumhuriyet altınını dolandırıcılara kaptıracaklardı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de kendilerini polis, asker ya da savcı olarak tanıtarak iki kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 2 şüpheli suçüstü yakalandı.Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı...

56 bin TL ve 8 cumhuriyet altınını dolandırıcılara kaptıracaklardı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de kendilerini polis, asker ya da savcı olarak tanıtarak iki kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kendilerini kamu görevlisi (polis, asker ya da savcı) olarak tanıtan kişilerce, "Kimlik bilgileriniz terör örgütlerince ele geçirildiği, banka hesaplarınıza müdahale edilerek çok sayıda hat çıkartıldığı, polis tarafından bu şahısların suçüstü yakalanmaları için operasyon yapıldığı" söylenerek, dolandırıcılık olaylarının meydana geldiği belirtildi.

Bir süredir vatandaşlardan paralarını hesaplarından çektirerek verdikleri banka hesaplarına yatırmalarını isteyen dolandırıcıların, son zamanlarda ise hesaplarındaki paraları çektirerek ve ellerinde bulunan altınları, bir poşet ile yönlendirdikleri yerlere bıraktırmak suretiyle dolandırıcılık yaptıkları ifade edildi.

Bu çerçevede benzer yöntem kullanılarak K.A'nın 40 bin TL ve M.S.S'nin de 16 bin ile 8 cumhuriyet altınını dolandıran şüpheliler S.S.Ç. ve  İ.Y, para ve altınların içinde bulunduğu poşeti bıraktırdıkları yerden almaya çalışırken suçüstü yakalandı.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber